2/3/12

Νέα ανακοίνωση του Σωματείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Μανεσης μπροστα στην αποφασιστικοτητα και τημ ενοτητα των Χαλυβουργων να συνεχισουν τον περιφανο και ηρωικο αγωνα που δινουν απο τις 31 Οκτωβρη 2011 προσπαθησε με διαφορους τροπους να στησει απεργοσ[αστικο μηχανισμο και στον Ασπροπυργο, αυτο που εκανε και στο Βολο. Η προσπαθεια αυτη επεσε στο κενο, προσεκρουσε πανω στο τειχος που εχουν χτισει εδω και 124 μερες οι Χαλυβουργοι του Ασπροπυργου με την ενοτητα τους, την αποφασιστικοτητα τους, την εμπιστοσυνη τους στο σωματειο τους. Προσεκρουσε πανω στην τεραστια αλληλεγγυη που εχει εκφραστει ολο αυτο το διαστημα στον ηρωικο αγωνα των Χαλυβουργων και καθημερινα δυναμωνει.
Η νεα ανακοινωση που εβγαλε ειναι και αυτη γεματη ψεματα, εκβιασμους και απειλες. Δειχνει τον πανικο του, γιατι βλεπει οτι δεν προκειται να λειτουργησει το εργοστασιο αν δεν ικανοποιησει τα αιτηματα των απεργων.

Η αποτυχημενη προσπαθεια του στην Κηφησια να στησει αντισυγκεντρωση με μια χουφτα απεργοσπαστες μετρημενους στα δακτυλα, μαζι με μπραβους, ασφαλιτες και ΜΑΤ (αληθεια που ειδε τους 70 εργαζομενους?),που παρα τα εξωδικα, τις φανταστικες υπογραφες και τις μηνυσεις στο Δ.Σ. του σωματειου με προσχημα τα υλικα της θυγατρικης του επιχειρησης, δειχνουν οτι η προσπαθεια που κανει για να φοβισει τους απεργους Χαλυβουργους πεφτει στο κενο.
Για αλλη μια φορα του δηλωνουμε οτι δεν θα το καταφερει με οσες προσπαθειες και προβοκατσιες κι αν σκαρφιστει. Οι Χαλυβουργοι ειναι αποφασισμενοι, ενωμενοι στο σωματειο τους, στηριζονται στην αλληλεγγυη που δυναμωνει ολο και περισσοτερο το τελευταιο διαστημα, που οργανωνεται πιο μαζικα και στο εξωτερικο απ'τις δυναμεις του Παγκοσμιου ταξικου συνδικαλιστικου κινηματος.
Οι Χαλυβουργοι ειναι αποφασισμενοι να σταθουν ορθιοι μεχρι να ικανοποιηθουν τα αιτηματα τους. Να συνεχισουν την κλιμακωση του αγωνα τους με προτοβουλιες στην αττικη και σε ολη την Ελλαδα. Θα απευθυνουν καλεσμα πανελλαδικης συσκεψης ολων των σωματειων Μεταλου για να παρθουν αγωνιστικες συντονισμενες πρωτοβουλιες σε ολο το κλαδο. Διοργανωνουν συναυλια αλληλεγγυης την Κυριακη 4 Μαρτη στις 12μ.μ. στην πυλη της Χαλυβουργιας και συνεχιζουμε.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ