23/2/12

Από τη Ν. Υόρκη


Η ραδιοφωνική εκπομπή «Γνώμη» του HellasFM στην Νέα Υόρκη, την επόμενη Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 pm θα μεταδοθεί ζωντανά από το πολιτιστικό κέντρο της Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων στο Σταθάκειο Κέντρο που βρίσκεται στην διεύθυνση 22-51 29th Street, Astoria NY, με σκοπό την αλληλεγγύη στην απεργία των Ελλήνων Χαλυβουργών.
Όπως γράφει και ο μικρός φίλος μας Λουκάς «Για να κερδίσετε θα πρέπει πρώτα να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες όπου κι αν είναι!!» απευθυνόμενος στους χαλυβουργούς απεργούς που δίνουν την δική τους μάχη ενάντια, όχι μόνο στην διοίκηση του Εργοστασίου για τα άδικα και οδυνηρά μέτρα που έχει λάβει (μειώσεις σε 5ωρο, απολύσεις, εργασιακά κ.τ.λ.), αλλά και ενάντια σε ολόκληρο το σημερινό «μνημονιακό» σύστημα.
Η «Γνώμη» συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα τους διαθέτοντας όλα τα έσοδα της εκδήλωσης στο σωματείο των Χαλυβουργών για τον σκοπό αυτό.

Η εκπομπή θα συμπεριλαμβάνει ομιλίες, χαιρετισμούς, ζωντανή σύνδεση μέσο Skype με το σωματείο των απεργών στην Ελλάδα, και προς το τέλος θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική με τον Πάνο Μπούσαλη
Με εκτίμηση
e-gnomi
http://www.e-gnomi.com/
Πληροφορίες: http://www.e-gnomi.com/home/archives/7841
Video: http://www.youtube.com/watch?v=GgjpAZ_7giA&feature=player_embedded&noredirect=1