20/11/11

ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΚΠ/ΚΩΝ  Π.Ε.
       «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

 1ου, 3ου, 4ου, 5ου Γρ. Π.Ε. Α΄ Αθήνας
 Ζηνοδώρου & Ιφιγενείας
 Τ. Κ. 10442     Αθήνα
 Τηλέφωνο - Φαξ: 2105151072    
  e-mail: sylaristo@gmail.com                                                                       Αθήνα, 18-11-2011

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των εργαζόμενων και στο σωματείο της «Ελληνικής Χαλυβουργίας».
Καταδικάζουμε τη στάση  της εργοδοσίας στην «Ελληνική Χαλυβουργία» απέναντι στους εργαζόμενους της επιχείρησης για εκ περιτροπής απασχόληση και μείωση των μισθών με τροποποίηση των συμβάσεων εργασίας και μαζικές απολύσεις .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ                                                 ΡΕΠΠΑ ΝΤΙΝΑ

Είναι φανερό ότι η εταιρεία προσπαθεί να περιφρουρήσει και να αυξήσει την κερδοφορία της μέσα στην κρίση «αναδιοργανώνοντας το εργοστάσιο», με εντατικοποίηση των συνθηκών εργασίας και «πετώντας» στο δρόμο τους μισούς σχεδόν εργαζόμενους. Ταυτόχρονα επιχειρεί να χτυπήσει παραδειγματικά οποιαδήποτε προσπάθεια αντίστασης και αποφασιστικού αγώνα που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι εδώ και 3 εβδομάδες.

Οι απολύσεις εργαζόμενων σε όλους τους χώρους δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα είναι καθημερινές, ενώ χιλιάδες απολύσεις προετοιμάζονται και στο Δημόσιο Τομέα μέσω της εργασιακής εφεδρείας.

Οι εργαζόμενοι δεχόμαστε ανελέητη επίθεση για να σωθούν τα κέρδη του κεφαλαίου, για να πληρώσουμε εμείς την κρίση του συστήματος.

Ο σύλλογός μας, γνωρίζοντας πολύ καλά από τη μεγαλειώδη απεργία των εκπαιδευτικών το 2006 την τεράστια σημασία που έχει η έμπρακτη συμπαράσταση και οικονομική ενίσχυση τέτοιων αποφασιστικών και πολυήμερων απεργιών,  ενισχύει τον ηρωικό αγώνα των εργαζόμενων στη Χαλυβουργία με το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ.

Οι εργαζόμενοι δε σκύβουν το κεφάλι

Η επίθεση στους εργαζόμενους μιας εταιρείας είναι επίθεση σε όλους μας
Να ανακληθούν άμεσα όλες οι απολύσεις
Κανένας Εργαζόμενος - Κανένα Σωματείο μόνο του